Personlig träning Duo

Personlig träning Duo

Om du vill kan du träna med en kompis. Med personlig tränare Duo jobbar vi tillsammans från er startnivå och framåt. Efter en screening och personligt samtal kommer vi veta exakt vart vi ska börja.


Screening

Under en screening bedöms dina värden gällande flexibilitet, bålstabilitet, stabilitet, styrka och balans. Efter en genomförd screening vet vi exakt på vilken nivå du bör påbörja din träning.


Personligt konsultation

Att ha koll på det fysiska förutsättningarna är viktiga för att träningen ska kunna anpassas på rätt sätt, men det psykiska är minst lika viktigt. Kanske viktigare till och med. Därför ingår alltid ett personligt samtal i det första mötet. Vi kommer att prata om varför du har bestämt dig för att söka min hjälp, vad du har för mål och drömmar med din träning, skadehistorik och sjukdomar samt lite kort om kosthållning i förhållande till träning. På så sätt får jag ännu mer fakta att bygga ditt träningsprogram kring.


Programdesign

Ett träningsprogram kan innehålla ett eller flera delprogram som du rekommenderas göra olika många gånger om dagen, i veckan eller i månaden. Programmen innehåller övningar med ett angivet tempo, intensitet, vilotid och antal repetitioner. Träningen kommer att läggas upp i en periodisering och långtidsplaneras. För att bygga en hållbar fysik krävs det att träningen sker kontinuerligt, systematiskt och med ett personligt anpassat program över en längre tidsperiod.


Det kan vara svårt att greppa hur alla övningar ska utföras, därför kan det vara bra att boka in en träningstimme med mig. Med en tränare vid din sida de första gångerna, kommer det gå lättare än vad du någonsin trott.


Efter vårt första möte får du ett träningsprogram som gäller för 2-6 veckor in i framtiden.Du bestämmer sedan själv när du vill boka in nästa möte, allt anpassat efter målsättning,tid och nivå.

Sidobild: