Träningspaket

Hockeyproffesional

”Uppbyggnadsträning för överlägsen hockeyfysik”
I de två olika träningsuppläggen med fokus på ishockey, Elit och Junior, hjälper jag dig bygga en belastningstålig och högpresterande hockeykropp som är starkare, snabbare och mer uthållig. Jag hjälper dig att optimera din hockeyfysik med en individanpassad uppbyggnadsträning och delar även med mig av de senaste övningsuppläggen för hockey, både inomhus och utomhus.


Personlig träning, oavsett idrott

Individanpassade träningsupplägg, skräddarsydda just för dig. Om du har dragit på dig en skada, inte uppnår de träningsresultat du tänkt dig eller har ett arbete som ställer stora fysiska krav kan jag hjälpa dig. Med rätt uppbyggnad- och rehabiliteringsträning kommer din kropp att bli starkare och tåla det som du belastar den med.

Oavsett yrke, skadehistorik eller om du spelar fotboll, innebandy eller löper. Jag kan bistå dig med ett individanpassat träningsprogram som täpper igen de största luckorna och optimerar dina styrkor. Allt anpassas efter dina önskemål och ditt utgångsläge.


Träningspaket:

Hockey - Elit
För dig som har tränat och spelat några år men känner att du vill utvecklas och bli starkare, kraftfullare, snabbare och mer uthållig.
Hockey - Junior
Tål du den belastning som du utsätter din kropp för? Har du vuxit mycket och kroppen har inte hängt med i utvecklingen? I Hockey – Junior skapar vi steg för steg en belastningstålig och högpresterade hockeykropp för en lång och framgångsrik karriär.
Personlig träning Basic
Det spelar ingen roll om du har varit vältränad för länge sedan, eller aldrig någonsin tränat seriöst, Personlig tränare Basic passar för alla. Tillsammans jobbar vi från din startnivå och framåt. Det är ditt mål, din motivation och din vilja, tillsammans med träningen som vi hittar vi bra vägar dit.
Personlig träning Duo
Om du vill kan du träna med en kompis. Med personlig tränare Duo jobbar vi tillsammans från er startnivå och framåt. Efter en screening och personligt samtal kommer vi veta exakt vart vi ska börja.
Personlig träning Plus
Personlig tränare Plus passar dig som redan är vältränad, men vill utvecklas ytterligare och har lust att träna med någon som kan hålla ditt tempo. Efter en screening och personligt samtal kommer vi veta exakt vart vi ska börja.